Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο ετήσιος χορός της αδελφότητας Ζιτσαίων…


  Η αδελφότητα Ζιτσαίων Ηπείρου "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΙΔΗΣ" διοργανώνει ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ της, μια όμορφη Ζιτσιώτικη αντάμωση. Είναι ευκαιρία για όλους να ξεδώσουν λίγο από τα καθημερινά προβλήματα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου από...

τις 12:30 έως τις 18:00 στο κέντρο Αρχοντικό Gallery, Καποδιστρίου 106, Φιλοθέη τηλ. 210 2753334. Ο χώρος παρέχει υπαίθρια δωρεάν παρκινγκ.
Η συμμετοχή κατά άτομο ανέρχεται στο ποσό των 15 Ευρώ και συμπεριλαμβάνεται το φαγητό, τα ποτά και η μουσική (ηπειρώτικα, νησιώτικα, λαϊκά από DJ). Για όσους επιθυμούν θα περιλαμβάνεται και νηστίσιμο μενού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αδελφότητας:
Αγαπητές συγχωριανές, αγαπητοί συγχωριανοί
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας σας καλεί την Κυριακή 11 Μαρτίου για ένα μεσημεριανό γεύμα με τις οικογένειές και τους φίλους σας, στο κέντρο Αρχοντικό Gallery, Καποδιστρίου 106, Φιλοθέη τηλ.210*2753334   από τις 12:30 έως τις 18:00.. Ο χώρος παρέχει υπαίθρια δωρεάν παρκινγκ.
Σας περιμένουμε να έλθετε. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να έχουμε κοντά μας τους Ζιτσιώτες φοιτητές, προσφέροντάς τους δωρεάν την πρόσκληση, θέλοντας να φέρουμε κοντά μας νέο αίμα με καινούριες ιδέες και νέους στόχους για την πρόοδο και ανάδειξη του χωριού μας.
Η εκδήλωση αυτή είναι μια από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε για να συναντιόμαστε και να δείχνουμε έμπρακτα με την ενεργό συμμετοχή μας την αγάπη για το χωριό και την Αδελφότητα.
Το πρόγραμμα του κέντρου περιλαμβάνει, δημοτική μουσική, πλούσιο μενού και βρίσκεται στη Φιλοθέη (κεντρική λεωφόρος που οδηγεί από τη Ν.Ιωνία προς την Αγ. Παρασκευή, εκατό περίπου μέτρα από τη αερογέφυρα της Κύμης προς την πλευρά της Φιλοθέης, στον παράδρομο της Καποδιστρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Ιωνία).
Η συμμετοχή κατά άτομο ανέρχεται στο ποσό των 15 Ευρώ ,στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το φαγητό, τα ποτά και η μουσική (ηπειρώτικα, νησιώτικα, λαϊκά από DJ ) Για όσους επιθυμούν θα περιλαμβάνεται και νηστίσιμο μενού.
Οι Προσκλήσεις θα διατίθενται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ,ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και στο χώρο της εκδήλωσης. Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα θα θέλαμε να γνωρίζουμε από νωρίς πόσοι από σας σκοπεύετε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, ούτως ώστε να δεσμευτούμε στο κέντρο για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Σε περίπτωση δέσμευσης συγκεκριμένου αριθμού από μέρους μας ,κάθε προς τα κάτω απόκλιση πρέπει να πληρωθεί από την Αδελφότητα και σε εποχές κρίσης δεν είμαστε για περιττά έξοδα.
Σας περιμένουμε όλους για μια όμορφη Ζιτσιώτικη αντάμωση. Είναι ευκαιρία για όλους μας να ξεδώσουμε λίγο από τα καθημερινά μας προβλήματα, που τόσο φορτικά μας πιέζουν τελευταία, γι’ αυτό άλλωστε φροντίσαμε η τιμή να είναι πολύ προσιτή για όλους μας.
ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ
Δεχόμαστε τις προσφορές σας για δώρα τα οποία θα συμπεριλάβουμε στην κλήρωση που θα γίνει στο χορό και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεισφορά σας. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά, όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να τα συμπεριλάβουμε στον κατάλογο των δώρων (Γιάννης Τσέλιος τηλ. 8626865 κιν. 6977553404 ,Έφη Μαλάμου- Πανοπούλου τηλ.7232766, κιν. 6974456883 και Σταυρούλα Αθανασίου τηλ. 9923839 κιν. 6949771999, Κατερίνα Καραμίχου κιν. 6936160902.
Θερμή παράκληση να είστε συνεπείς στην ώρα προσέλευσης ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει το πρόγραμμα στην ώρα του. Επιπλέον αν δε γεμίσουν τα τραπέζια δεν διευκολύνεται το προσωπικό της αίθουσας στο σερβίρισμα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Από το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου