Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «φυλάκισε» (2-0) τον ΟΦΗ στο «Γεντλί Κουλέ»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέδρασε από το «Γεντί Κουλέ» με τους τρεις βαθμούς,  αφού υπέταξε τον ΟΦΗ, με 2-0, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο τη φετινή χρονιά.
Ο ΠΑΣ απέδωσε καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι εκτός από το πρώτο 20λεπτο που ήταν ιδιαίτερα κινητικοί, δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.
Οι δύο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος αφού είχαν εξασφαλίσει τον στόχο της παραμονής στη Super League, έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 20 λεπτά είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ισορρόπησε, έλεγξε τον χώρο του κέντρου, αναλαμβάνοντας περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες.
Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι και την περσινή χρονιά αντιμετώπισαν τους κρητικούς την τελευταία αγωνιστική αλλά για τη Football League, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1, πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής ως ομάδα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού, σε αντίθεση με τους γιαννιώτες που είχαν καλές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο.
Έτσι λοιπόν, στο 62΄, ο Γεωργίου έκλεψε την μπάλα από τον Βερόν φεύγοντας στην αντεπίθεση, και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Τζάνη, ο οποίος από το ύψος της περιοχής με σουτ, πέτυχε το 0-1.  
Η κακή εικόνα των γηπεδούχων έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 72΄, όταν ο Τζάνης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Πίτσου και ο Βίλα από κοντά σημείωσε το 0-2.
Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΣ, νικητή με 2-0, ο οποίος πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την περσινή ήττα που είχαν γνωρίσει πέρυσι από τον ΟΦΗ με 4-1 και πάλι την τελευταία αγωνιστική, αλλά για το πρωτάθλημα της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου