Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα



syrizaΠροερχόμενοι από τον ιατρικό κλάδο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Ιωαννίνων.
Όπως ανέφεραν στο ioanninapress.gr, καλά πληροφορημένες πηγές η συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα επέλεξαν για το ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων τον πρόεδρο του συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και καθηγητή δερματολογίας Κώστα Μπασιούκα, τον ψυχίατρο και δημοτικό σύμβουλο Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά, την επίκουρη καθηγήτρια Φαρμακολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων και υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το 2007 Κατερίνα Αντωνίου, τη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ ΠΓΝΙ Δήμητρα Καστάνη, το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Γιάννη Καραγιάννη, τον Άρη Σπέγγο και τον Πέτρο Γουδέβενο.
Στη συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων αναδείχθηκε....
η κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών, όπου για πρώτη φορά η αριστερά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων -αν το θέλει κυρίως- μπορεί να γίνει ρυθμιστής των εξελίξεων, καθώς και η επιτακτική ανάγκη για καταψήφιση των δυνάμεων του μνημονίου και της κοινωνικής χρεοκοπίας.
Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για μη αναγνώριση και καταγγελία των υπογραφεισών συμφωνιών και η δέσμευση για πάλη μέσα και έξω από την βουλή για εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής που θα υπηρετεί την κοινωνία και τις δυνάμεις της εργασίας χωρίς δανειακές συμβάσεις και μνημόνια υποτέλειας.
Τέλος, στελεχώθηκαν το γραφείο τύπου και η επιτροπή πολιτικού σχεδιασμού και τεκμηρίωσης και καταγράφηκε η βούληση όλων των μελών να συμμετέχουν σε μια πλατειά εκλογική επιτροπή. 

www.ioanninapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου