Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Μ. Κασσής: Καθοριστική συμμετοχή του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού στην αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Ηπείρου



kashsΤην αξία του συνεταιρίζεσθαι για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τα δύο λαμπρά παραδείγματα για την περιοχή μας, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ»,
υπογράμμισε κατά την παρέμβασή του στην ημερίδα που διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου το Εμπορικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων με τίτλο: «Στρατηγικές Παράμετροι Διαρκώς Επιτυχημένων Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων», ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής.
Ο κ. Κασσής έδωσε το «παρών» στην ενημερωτική εκδήλωση, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στον χαιρετισμό του, συνεχάρη κατ’ αρχάς τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου από πλευράς του....
Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και της Συνεταιριστικής Τράπεζας, σχετικά με το μοντέλο της συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας και εξήρε τον ομιλητή για την άρτια παρουσίαση. Με την ευκαιρία δε, τον προσκάλεσε σε επίσκεψη στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων, για την ανάπτυξη μιας συνεργατικής σχέσης προς όφελος του πτηνοτροφικού κλάδου της περιοχής.
Τέλος, ο κ. Κασσής ανακοίνωσε την σχεδόν καθολική συμμετοχή των παραγωγών – μελών του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων στην εν εξελίξει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου. Η εξαγορά μερίδων από μέρους των συνεταιριστών της «ΠΙΝΔΟΣ», πρόκειται να γίνει μέχρι τη λήξη της διαδικασίας αύξησης του συνεταιριστικού κεφαλαίου στα τέλη του Απριλίου, με πρωτοβουλία της διοίκησης του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού. 

www.ioanninapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου