Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

«Καυτός» Γενάρης για τον ΠΑΣ

Επιπλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις γεννά για την ομάδα του Χριστόπουλου η πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου
Ικανοποίηση, αλλά και επιπλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις δημιούργησε η πρόκριση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου καλείται να δώσει έξι πολύ σημαντικά παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο.
Η αρχή θα γίνει στα...
Χανιά όπου ο ΠΑΣ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πλατανιά στις 5 Ιανουαρίου. Πέντε μέρες αργότερα, ο «Άγιαξ» θα υποδεχθεί, στις 5 το απόγευμα, τον Φωστήρα στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου, ενώ στις 13 Ιανουαρίου περιμένει τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες». Ακολουθεί η δυσκολότερη αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων στις 20 του ίδιου μήνα, με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν τον επαναληπτικό με την ομάδα του Ταύρου στην Αθήνα τέσσερις μέρες αργότερα, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου επίσης στις 5 το απόγευμα, για να κλείσει ο αγωνιστικός μαραθώνιος με την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια στα Ιωάννινα στις 27 Ιανουαρίου.
Συμφωνία με Μιχαήλ
Τις υπηρεσίες του για 2,5 ακόμη χρόνια θα συνεχίσει να προσφέρει στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Αλέξης Μιχαήλ, ένας από τους παίκτες, σημαίες της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Ντάσιο, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής., Η επιθυμία του Γ. Χριστόπουλου προς τον Γ. Χριστοβασίλη η μία μεταγραφή που δικαιούται η ομάδα τον Ιανουάριο, να είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξη Μιχαήλ, υλοποιήθηκε καθώς ο Γιαννιώτης αμυντικός αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την ΠΑΕ και εντός των ημερών αναμένεται να υπογράψει το νέου του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.
Πρόκειται αναμφίβολα και για μία προσωπική δικαίωση του Μιχαήλ, που εκτός του ότι είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στο προηγούμενο, αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία, που δεν έχει δώσει ποτέ στα χρόνια της πορείας του στον ΠΑΣ την παραμικρή αφορμή.
«Ανεξίτηλο» το γκολ του Ντε Βινσέντι
Το γκολ του Τόμας Ντε Βινσέντι στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ του πρώτου γύρου της φετινής Super League.
Στη ψηφοφορία έλαβαν μέρος προπονητές και ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της διοργανώτριας αρχής και το εκπληκτικής ομορφιάς γκολ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα φιγουράρει στην κορυφή των επιλεγμένων γκολ.

Από την Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου