Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Και επίσημα η απόφαση ορισμού αντιδημάρχων στο Δήμο Ζίτσας…

Χωρίς εκπλήξεις. Αναλυτικά οι αρμοδιότητες.
κλικ για μεγέθυνση
       Ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Δ. Ρογκότης με την απόφασή του Νο 1/ΑΠ17/2-1-2013 όρισε τους αντιδημάρχους για το υπόλοιπο της θητείας της δημοτικής αρχής. Χωρίς καμία έκπληξη ή αλλαγή από όσα αποκλειστικά σας αποκαλύψαμε από 7 Νοεμβρίου.
    Συγκεκριμένα ορίζονται ως αντιδήμαρχοι οι :…


1. Γκαβρέση Βούλα : Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών (στη θέση του κ. Σπ. Πάικα) και υπεύθυνη της Δ.Ε. Εκάλης (Έμμισθη από το Δήμο Ζίτσας)
2. Κολιούσης Βαγγέλης : Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικών Υπηρεσιών (στη θέση του κ. Φ. Ράρρα) και υπεύθυνος της Δ.Ε. Πασσαρώνος (Άμισθος από το Δήμο Ζίτσας, συνταξιούχος ΕΛΑΣ θα λαμβάνει μόνο την σύνταξή του)
3. Γκαραλέας Δημ. : Τεχνικών Έργων, Ύδρευσης, Ηλεκτροφωτισμού και προμηθειών (στη θέση του κ. Βασ. Γαρδίκου) και υπεύθυνος της Δ.Ε. Ευρυμενών (Έμμισθος από το Δήμο Ζίτσας)
4. Μαρκούλας Θανάσης : Υπεύθυνος Μολοσσών και δασικών θεμάτων (στη θέση του κ. Σπ. Μάντζιου) και υπεύθυνος της Δ.Ε. Μολοσσών (Άμισθος από το Δήμο Ζίτσας, αλλά θα λαμβάνει τις πλήρεις αποδοχές της οργανικής του θέσης) και
5. Γαρδίκος Βασ. : Συντήρησης και επισκευής έργων και πρασίνου με τα μηχανήματα του Δήμου. (Υποβάθμιση στη θέση του κ. Κ. Σιώζιου). και υπεύθυνος της Δ.Ε. Ζίτσας. (Έμμισθος από το Δήμο Ζίτσας).
Αναλυτικά μπορείτε εδώ να δείτε την πλήρη απόφαση ορισμού.

Οι φωτογραφίες των νέων αντιδημάρχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου