Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους οι Θεσσαλοί αγρότες


 
trakter-kafeΞεκινούν τις κινητοποιήσεις
Από χθες Κυριακή οι αγρότες του θεσσαλικού κάμπου έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους σε κεντρικές πλατείες, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, ενώ ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης A. Τσαυτάρη.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (ΕΟΑΣ) νομού Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, την Κυριακή έκανε λόγο για δυναμική ανταπόκριση των αγροτών στις συγκεντρώσεις στις πλατείες διάφορων χωριών των τριών νομών (Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων). «Μέσα στην εβδομάδα θα επιδιώξουμε συνάντηση με τον υπουργό Γεωργίας. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, ώστε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα, αναλόγως του τι θα ακούσουμε από το υπουργείο», σημείωσε ο κ. Μπούτας.
Ο Β. Μπούτας προανήγγειλε επίσης νέα κινητοποίηση των αγροτών, αύριο Τρίτη, στις 11:00 το πρωί, μπροστά στα γραφεία της ΔΕΗ στην Καρδίτσα, με σκοπό τη διαμαρτυρία για την αύξηση των τιμολογίων της επιχείρησης και με παράλληλο αίτημα τη διευθέτηση του ζητήματος των μαζικών κλοπών μετασχηματιστών από τα χωράφια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου