Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ:Παραιτήθηκε την Παρασκευή ο αντιδήμαρχος Θαν. Μαρκούλας!



Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Αντιδήμαρχος Ζίτσας κ. Θαν. Μαρκούλας(ο οποίος είχε τις αρμοδιότητες του πρώην Δήμου Μολοσσών) στον Δήμαρχο κ. Ρογκότη ο οποίος και την έκανε αποδεκτή.Ο λόγος της παραίτησης του κ. Θαν. Μαρκούλα είναι οικονομικός, αφού είχε οριστεί άμισθος αντιδήμαρχος και συνεπώς ελάμβανε αποκλειστικά και μόνον τον μισθό της υπηρεσίας του.
Λόγω “απώλειας” εκτός έδρας, φορολογικών κλπ “bonus” διανομής ο ταχυδρομικός κ. Μαρκούλας έκρινε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ασύμφορη οικονομικά την «αντιδημαρχία» και οδηγήθηκε στην υποβολή της παραίτησής του, προσχωρώντας στο.... “λαϊκό δόγμα” που λέει «ανιδιοτελής προσφορά στα κοινά μέχρι του σημείου που δεν πεινάει το σπίτι».
Η απόφαση
Ο Δήμαρχος κ. Ρογκότης με την 194/2013 απόφασή του έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Θαν. Μαρκούλα και δεν προχώρησε στον ορισμό άλλου αντιδημάρχου στη θέση του παραιτηθέντος. Όμως με την απόφασή του αναθέτει στον παραιτηθέντα κ. Μαρκούλα την εποπτεία του πρώην Δήμου Μολοσσών.Ουσιαστικά απονέμει στον κ. Θαν. Μαρκούλα τον άτυπο τίτλο του εξουσιοδοτημένου ή εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου.Έτσι κατά τον τρόπο αυτό είναι «και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτασμένος», αφού ο κ. Μαρκούλας απλώς αντί για «κ. αντιδήμαρχος» θα αποκαλείται «κ. εξουσιοδοτημένος», θα επιστρέψει παράλληλα στην εργασία του στα ΕΛΤΑ χωρίς καμία απολύτως “οικονομική του απώλεια”.Κατά τον ελεύθερο χρόνο του καθώς επίσης και όταν αξιοποιεί την άδειά του, θα ασκεί στο Δήμο Ζίτσας εκείνα για τα οποία ο κ. Ρογκότης τον εξουσιοδότησε.

zitsagate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου