Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων


Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας έχει ήδη ανακοινώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με αυτό τα καταστήματα τη Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη θα λειτουργήσουν από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.30 και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9.00 το...
βράδυ.
Τη Μ. Παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11.00 το πρωί και θα κλείσουν στις 7.00 το απόγευμα και το Μ. Σάββατο θα ανοίξουν στις 9.00 το πρωί και θα κλείσουν στις 3.30 το μεσημέρι.
Και στα Γιάννενα, τόσο τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, όσο και την τρίτη ημέρα του Πάσχα, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, ενώ επίσης κλειστά θα είναι και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 24 Ιουνίου.
Εορταστικό ωράριο θα ισχύει τη Μ. Εβδομάδα στα κομμωτήρια της πόλης όπως κάνει γνωστό η Συντεχνία Κουρέων - Κομμωτών Ν. Ιωαννίνων.
Από Μ. Δευτέρα έως και Μ. Πέμπτη τα κομμωτήρια θα λειτουργούν από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, τη Μ. Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και το Μ. Σάββατο από 8.30 το πρωί έως 4.30 το απόγευμα. Επίσης γίνεται γνωστό ότι δεν υφίσταται δώρο Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου