Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία “διαδοχής Ρογκότη” στην ηγεσία της παράταξής του…

«Δια βοής» εκλογή Γαρδίκου που θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Η δήλωσή του μετά την εκλογή.
    Έγινε το απόγευμα του Σαββάτου η διαδικασία της επιλογής του “διάδοχου” του νυν Δημάρχου Ζίτσας κ. Δημ. Ρογκότη στην ηγεσία της παράταξής του. 
    Ως γνωστόν ο κ. Ρογκότης με δήλωσή του ανακοίνωσε ότι θα εξαντλήσει μεν τη θητεία του ως Δήμαρχος, όμως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, δρομολογώντας έτσι τη διαδικασία επιλογής του νέου επικεφαλής της «παράταξης Ρογκότη» ο οποίος και θα την οδηγήσει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Υπενθυμίζουμε ότι η «παράταξη Ρογκότη» είχε την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
    Κατά τη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση υπήρξε μόνο μία υποψηφιότητα, αυτή του Αντιδημάρχου κ. Βασ. Γαρδίκου ο οποίος και εξελέγη «δια βοής». Ο κ. Γαρδίκος είναι Τεχνολόγος Μηχανικός ΤΕΙ, εργάζεται στο δημόσιο και είχε…
εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της παράταξής του. Κατάγεται από την Άνω Λαψίστα και έχει σημαντική συνδικαλιστική δραστηριότητα τόσο ως σπουδαστής στην ΠΑΣΠ και αργότερα στην ΠΑΣΚΕ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκτελεστικό όργανο του Δήμου Ζίτσας, ασκήθηκε σε βάρος του έντονη κριτική για τα θέματα της αρμοδιότητάς του (κυρίως των έργων και της καθημερινότητας), σε επίπεδο όμως ζητημάτων «ηθικής τάξης» δεν έδωσε δικαιώματα.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βασ. Γαρδίκου μετά την εκλογή του ως επικεφαλής της «παράταξης Ρογκότη» και υποψηφίου Δημάρχου Ζίτσας.
    «Μετά την επιλογή του Δημάρχου Ζίτσας, του φίλου Δ. Ρογκότη, να μην ηγηθεί της παράταξης μας, ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι διαδικασίες επιλογής του επόμενου επικεφαλής

    Σε μια μεγάλη μαζική διαδικασία, με τη συμμετοχή πλήθους συνδημοτών, η παράταξη μου έκανε την τιμή να με επιλέξει ως επικεφαλής της.

    Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν, όσους για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι εκεί και δηλώνουν τη στήριξη τους. Το Δήμαρχο και τη Δημοτική ομάδα, τους προέδρους και κάθε δημότη χωριστά.  
    Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ηγούμαι μιας παράταξης με προσφορά στον τόπο και μεγάλο το φορτίο να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι.
    Εύχομαι σε όλους μας μια δημιουργική και μακρινή διαδρομή με αρχές και αξίες!»
zitsagate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου