Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Δήμος Ιωαννιτών. Υπό Διάλυση οι Υπηρεσίες, ανίκανη η Δημοτική Αρχή να σταματήσει τον κατήφορο.!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitYaxbAciZO11Ax3tPR01IGG7MRvcgHhzqW_s8n-awpR_yQHHHw5OVEX1aCh3x0KoYxF_lmjkUlQwjr2Z5fm0Xa6-7IsYxQa4HBAJ_IxnhLkO-aq1Y1GGl1qHA6DLK0kr1bLC69aoXI4tA/s1600/deyai_grafeia.jpgΑυτά και εάν είναι σημάδια διάλυσης των υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών.!

Τι άλλο μπορεί ακόμη να διαλύσει η Δημοτική Αρχή; 





Μετά την ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων πρίν από ένα μήνα περίπου για τους λάθος λογαριασμούς στην Δ.Ε. Περάματος (πρώην Δήμο Περάματος) να και δεύτερη ανακοίνωση για λάθος λογαριασμούς στην Δ.Ε. Μπιζανίου αυτή τη φορά. Η ανακοίνωση έχει εν' περιλήψη ως εξής:
Με αφορμή τις διαμαρτυρίες πολιτών για τους λογαριασμούς ύδρευσης, κυρίως από τις Δημοτικές Ενότητες Περάματος και Μπιζανίου, από το Δήμο Ιωαννιτών, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
-Όποιος πολίτης θεωρεί ότι η καταμέτρηση και η χρέωση δεν... ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μπορεί να προχωρήσει στην κατάθεση ένστασης, χωρίς να εξοφλήσει το λογαριασμό.
-Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την υπηρεσία και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ με στόχο να γίνουν όλες οι διευκολύνσεις. Δηλαδή χρέωση με το χαμηλότερο τιμολόγιο και ρύθμιση στο μέγιστο αριθμό δόσεων.
-Με την ολοκλήρωση της επόμενης καταμέτρησης θα υπάρξει σαφής εικόνα για την κατανάλωση νερού και θα δοθεί η δυνατότητα για τη διόρθωση πιθανών λαθών, ώστε να μην αδικηθεί κανένας συνδημότης.
-Ο Δήμος Ιωαννιτών ζητά την κατανόηση των συμπολιτών και δεσμεύεται ότι πιθανές ευθύνες θα αποδοθούν.
Σοβαρά ερωτήματα ανακύπτουν για το μπάχαλο που όπως καταλάβατε επικρατεί στην ΔΕΥΑΙ.
  • Τελικώς τι γίνεται σε αυτή την ΔΕΥΑΙ.  Μετράει κανείς τα υδρόμετρα ή οι λογαριασμοί εκδίδονται στην τύχη; 
  • Μήπως από εδώ και πέρα όλοι οι λογαριασμοί έρχονται λανθασμένοι;
  • Τι εννοούν ότι με την ολοκλήρωση της επόμενης καταμέτρησης θα υπάρξει σαφής εικόνα για την κατανάλωση νερού και θα δοθεί η δυνατότητα για τη διόρθωση πιθανών λαθών, ώστε να μην αδικηθεί κανένας συνδημότης;
  • Σε ποιόν θα αποδοθούν οι πιθανές ευθύνες; Σε υπαλλήλους; Στην Διοίκηση;
  • Τις προηγούμενες φορές που συνέβησαν τα ίδια (γιατί έχουν ξανασυμβεί) αποδόθηκαν ευθύνες και σε ποιόν; 
  • Μήπως έχει να κάνει κάποια δήλωση ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ για τυχόν ευθύνες που μπορεί να καταλογιστούν σε εργαζόμενους; 
Η ανικανότητα της Διοίκησης της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων σε όλο της το μεγαλείο.!

Μετά το μπάχαλο στις Οικονομικές Υπηρεσίες που οδήγησε στα τραγικά γεγονότα που όλοι γνωρίζουμε ήρθε το μπάχαλο και στις υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων.!
  
Έχουν απομείνει κάποιες ακόμη υπηρεσίες κύριοι της Δημοτικής Αρχής για να Διαλύσετε.!  Βιαστείτε, μην αργείτε.!

www.otaingreece.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου