Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τρομερό τροχαίο στο Τέροβο

Τρομερό τροχαίο στο Τέροβο Τρομερό τροχαίο στο Τέροβο Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος πριν λίγο στην περιοχή μεταξύ Κανέτας και Τέροβο, μετά από το απίστευτο τροχαίο στο οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pamepreveza.gr, έχουν εμπλακεί ένα ι.χ. και δύο νταλίκες. Το ι.χ. το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρέπει να παρασύρθηκε από τα φορτηγά έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα ενώ σοκαριστικές είναι οι εικόνες, αφού μέσα σε αυτό πρέπει να βρίσκονται εγκλωβισμένα, νεκρά, τουλάχιστον δύο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, το δυστύχημα, πρέπει να έγινε όταν το ι.χ. για άγνωστους λόγους έπεσε πάνω στο ένα φορτηγό και στην συνέχεια το δεύτερο φορτηγό έπεσε επάνω στα δύο οχήματα. Οι πληροφορίες μιλούν για παράσυρση του ι.χ. αρκετών μέτρων από τα βαριά οχήματα. Μέχρι στιγμής οι δύο οδηγοί των φορτηγών και ένας συνοδηγός μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ καταβάλλονται προσπάθειες απεγκλωβισμού των νεκρών μέσα από την άμορφη μάζα του Ι.Χ.

Πηγή: IoanninaPress.gr

Τρομερό τροχαίο στο ΤέροβοΜε αίμα βάφτηκε η άσφαλτος πριν λίγο στην περιοχή μεταξύ Κανέτας και Τέροβο, μετά από το απίστευτο τροχαίο στο οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pamepreveza.gr, έχουν εμπλακεί ένα ι.χ. και δύο νταλίκες.
Το ι.χ. το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρέπει να παρασύρθηκε από τα φορτηγά έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα ενώ σοκαριστικές είναι οι εικόνες, αφού μέσα σε αυτό πρέπει να βρίσκονται εγκλωβισμένα, νεκρά, τουλάχιστον δύο άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, το δυστύχημα, πρέπει να έγινε όταν το ι.χ. για άγνωστους λόγους έπεσε πάνω στο ένα φορτηγό και στην συνέχεια το δεύτερο φορτηγό έπεσε επάνω στα δύο οχήματα.
Οι πληροφορίες μιλούν για παράσυρση του ι.χ. αρκετών μέτρων από τα βαριά οχήματα.
Μέχρι στιγμής οι δύο οδηγοί των φορτηγών και ένας συνοδηγός μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ καταβάλλονται προσπάθειες απεγκλωβισμού των νεκρών μέσα από την άμορφη μάζα του Ι.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου