Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΞΑΦΝΙΚΟ! Αντικατέστησαν τον Κ. Καραμπίνα με τον Μαν. Ματσάγκα στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ζίτσας …

Ο κ. Ματσάγκας και ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτάνε επίσημο βήμα (σε βάρος του κ. Βούζα).
    Προτού περάσουν δύο εβδομάδες από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Αμπελουργικός Σύλλογος Ζίτσας εγγράφως τοποθετεί ως εκπρόσωπό του στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ζίτσας τον (πιθανά υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ) κ. Μαν. Ματσάγκα, αντικαθιστώντας τον  κ. Κώστα Καραμπίνα, Δημοτικό Σύμβουλο της «Συμμαχίας Πολιτών» του κ. Βούζα!!!
    Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Κώστας Καραμπίνας, ως “κεραυνός εν αιθρία” είχε ζητήσει εισαγγελέα κατά παραγωγών τσίπουρου, προκαλώντας την έντονη…
αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κ. Κώστα Αγόρου που είχε “πεταχτεί πάνω” από τη θέση του, όσο και την παρέμβαση του Προέδρου του Αμπελουργικού Συλλόγου Ζίτσας κ. Μανώλη Ματσάγκα. (Σημειώνεται ότι ο κ. Ματσάγκας ήταν Πρόεδρος του Αμπελουργικού Συλλόγου πολύ πριν τον ορισμό τότε του κ. Καραμπίνα ως εκπροσώπου)
    Ασφαλώς η συγκεκριμένη αντικατάσταση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης του κ. Χρυσ. Βούζα του κ. Κώστα Καραμπίνα, που αποφάσισε τη δεδομένη χρονική στιγμή να κάνει ο Αμπελουργικός Σύλλογος Ζίτσας, τοποθετώντας στη θέση του τον φερόμενο ως υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαν. Ματσάγκα αιφνιδίασε.

    Η πολιτική διάσταση
    Μόλις λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, πλέον δια της συμμετοχής του στην σημαντικότερη επιτροπή του Δήμου Ζίτσας, τόσο ο κ. Ματσάγκας, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτάνε επίσημο βήμα (σε βάρος του κ. Βούζα) για να εκφράζουν τις απόψεις τους στα δημοτικά ζητήματα.
    Θεωρείται βέβαιο, ότι η κάθε πλευρά θα προσπαθήσει να δώσει τη δική της ερμηνεία στην ουσιαστικότατη αυτή αντικατάσταση, καθώς και στους λόγους που την επέβαλλαν. Και βέβαια κάθε δημότης θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Το γεγονός είναι η αντικατάσταση του κ. Κ. Καραμπίνα με τον κ. Μαν. Ματσάγκα. 
     Ασφαλώς σύμφωνα με το Νόμο ο κάθε σύλλογος έχει τη διακριτική ευχέρεια να ορίσει κατά την κρίση του ως εκπρόσωπό του όποιον επιθυμεί, ακόμη και άτομα που δεν μετέχουν στο συμβούλιό του.
Λεπτομέρειες και ΒΙΝΤΕΟ εδώ.zitsagate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου