Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 0-1

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε η Βέροια, η οποία επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στα Ιωάννινα, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στη «βασίλισσα του βορρά» πέτυχε ο Μπεν στις καθυστερήσεις (90+1΄) και μάλιστα σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον Πλατανιά, το αποτέλεσμα αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.Οι Ηπειρώτες έφτασαν κοντά στην επίτευξη ενός γκολ στο 17΄, όταν ο Μπέριος έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά την έστειλε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη, ενώ η «βασίλισσα του βορρά» «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 23΄, όταν ο Βελλίδης απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Καλτσά. Στο 39΄ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ, όταν το σουτ του Τσουκαλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.Στο 63΄ ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να... απειλήσει με δυνατό σουτ, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε. Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει και στο 76΄ ο Μπέριος πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Ίλιτς, ωστόσο ο Αμαραντίδης έδιωξε την μπάλα προτού αυτή περάσει τη γραμμή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο
Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ίλιτς. Από την πλευρά της, η Βέροια έχασε σπουδαία ευκαιρία να «ανοίξει» το σκορ στο 83΄, όταν ο Μπαργκάν βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.Τελικά οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να «ανοίξουν το σκορ» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+1΄), όταν ο Γεωργιάδης «τροφοδότησε» τον Μπεν, ο οποίος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βελλίδη. Το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Γιάκος (54΄ Βίλα), Στρούνα, Ακόστα (79΄ Σονγκό).
ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισόκο, Όστοϊτς, Βεργώνης (69΄ Τραπ), Παυλίδης (62΄ Ζεζίνιο), Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβες (78΄ Μπεν).
epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου