Τρίτη 1 Απριλίου 2014

80χρονος από τη Βουνοπλαγιά ο νεκρός στη λίμνη…

    Βουτιά θανάτου στα νερά της Παμβώτιδας έκανε σήμερα στις 12 περίπου το μεσημέρι ένας άνδρας. Παρά τις προσπάθειες ανθρώπων που έκαναν τη βόλτα τους στην παραλίμνια περιοχή και τον είδαν να πέφτει στο νερό, ο άνδρας δεν έκανε καμία προσπάθεια να βγει στη στεριά και σε λίγα λεπτά έχασε τις αισθήσεις του.
    Άμεσα στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες, ένας εκ των οποίων βούτηξε στη λίμνη και τον τράβηξε έξω με τη...
βοήθεια των συναδέλφων του, για να ακολουθήσουν αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν στη ζωή. Η διαδικασία της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, στην οποία συμμετείχαν και οι πυροσβέστες, διήρκησε για μία ολόκληρη ώρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατεβλήθησαν.
    Όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν αυτοκτονία, ωστόσο η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του άτυχου άνδρα. Πρόκειται για έναν 80χρονο που διέμενε στη Βουνοπλαγιά, με καταγωγή από την Παρδαλίτσα, ο οποίος πρόσφατα είχε χάσει τη σύζυγό του. 
    Αξίζει να σημειωθεί πως, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις για αυτοκτονία, θα πρόκειται για την τέταρτη απόπειρα μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου, με τις δύο εξ αυτών να έχουν θανατηφόρο αποτέλεσμα. «Η επέμβαση και η δική μας και του ΕΚΑΒ είναι άμεση, αλλά δε μπορούμε εμείς να αντιμετωπίσουμε ένα κοινωνικό πρόβλημα», τόνισε ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων Γιώργος Χαβέλας.
 
zitsagate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου