Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Παρών και στην επόμενη μέρα δηλώνει ο Φ. Φίλιος




2662780388.jpgΠαρών στις εκλογές, χωρίς βέβαια να είναι υποψήφιος, αλλά και στην επόμενη δημοτική θητεία στην περίπτωση που η εκλογική μάχη είναι νικηφόρα για την «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππος Φίλιος.
Μιλώντας στην εκπομπή «ΒΗΜΑ Γεγονότα» και στον Κώστα Κυρίτση, έκανε γνωστό πως εκ του  ρόλου του έχει και ρυθμιστικό και διαχειριστικό ρόλο, ενώ  αποκάλυψε πως θα...
αναλάβει κάποια δουλειά τη νέα περίοδο, αφήνοντας να εννοηθεί πως το θέμα έχει συζητηθεί με τον Θωμά Μπέγκα.
Ο κ. Φίλιος παραδέχθηκε πως από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος, έγιναν συζητήσεις για να είναι η σύζυγός του υποψήφια δημοτική σύμβουλος, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειάς του, αλλά σταμάτησαν εν τη γενέσει τους, λόγω υποχρεώσεων της συζύγου του και μη ενδιαφέροντος από τους υπόλοιπους.

Για συνεργασία με Κολόκα

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με την παράταξη του Παντελή Κολόκα, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων εκφράστηκε θετικά, δηλώνοντας ενήμερος για τις εξελίξεις.
«Στα Γιάννενα δεν μπορούν να υπάρξουν οκτώ διαφορετικές παρατάξεις, γιατί δε μπορούν να υπάρξουν οκτώ διαφορετικές προτάσεις. Τα σχήματα που δημιουργήθηκαν είχαν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με προσωπικές φιλοδοξίες.Είτε για λόγους αδυναμίας, είτε για λόγους πολλαπλασιαστικούς έγινε η προσέγγιση», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως αυτή η σύμπραξη δημιουργεί άλλο σκηνικό, καθώς προσθέτει στην «Ενότητα Πολιτών» δίνοντάς της πλεονέκτημα νίκης.

Για τον Θωμά Μπέγκα

Αν και ο Φ. Φίλιος εξέφρασε την πίστη του για νίκη του Θ. Μπέγκα στις εκλογές, έδειξε πως δύσκολα θα διαγρλαψει από τη μνήμη του την ήττα και κυρίως τον τρόπο που την υπέστη, στις εσωπαραταξιακές διαδικασίες.
Αίσθηση προκάλεσε το ότι δεν ανασκεύασε τις δηλώσεις του για τις ικανότητες του νέου επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών», λέγοντας χαρακτηριστικά πως παραμένει με τις αδυναμίες του και οφείλει να τις διορθώσει.
Τέλος, δήλωσε πως σε περίπτωση ήττας του στις εκλογές ο Θ. Μπέγκας οφείλει να προχωρήσει στην διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής

vimanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου