Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση - κάλεσμα της ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Ως ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ πρόκειται να καταθέσουμε την Παρασκευή 4 Απριλίου (11 π.μ.) στον Διευθυντή του τοπικού παραρτήματος του ΟΑΕΕ αίτηση συμπολιτών μας, με την υποστήριξη και εκατοντάδων άλλων, στην οποία δηλώνουμε και ζητούμε από την Διοίκηση του Οργανισμού τ’ αυτονόητα:
-  Την μείωση (τουλάχιστον κατά 50%) των ασφαλιστικών εισφορών δεδομένου ότι κατ’ αυτό το ποσοστό έχει μειωθεί η ικανότητα απόδοσης των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, ιδιαίτερα σε σχέση και με τις υπηρεσίες Υγείας που παρέχονται.
-  Την κατάργηση των εντόκων προσαυξήσεων στις καθυστερημένα καταβαλλόμενες εισφορές.
- Την κατάργηση της συνεχούς χρέωσης ασφαλίστρων, ανεξάρτητα με την εκ μέρους του ΟΑΕΕ αντιπαροχή των υπηρεσιών Υγείας.
καθώς θεωρούμε ότι και Συνταγματικά θεμελιώνονται αλλά και απολύτως δίκαια είναι τα αιτήματα, υπό το πρίσμα ότι ο κύριος και αποκλειστικός υπαίτιος της αδυναμίας των περισσοτέρων που βρίσκονται σε αδυναμία καταβολής των εισφορών τους, είναι το ίδιο το Κράτος και επομένως και ο ίδιος ο ΟΑΕΕ ως Κρατικός Οργανισμός.
Παράλληλα ζητούμε την αναστολή των όποιων καταδιωκτικών μέτρων εις βάρος μας είτε αφορούν σε κατασχέσεις ακινήτων είτε σε ποινικές διώξεις μέχρις ότου ρυθμιστούν δίκαια και εύλογα οι οφειλές.

Καλούμε λοιπόν όποιον νομίζει ότι τα αιτήματά μας είναι δίκαια, να δώσει το παρόν την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του ΟΑΕΕ Ιωαννίνων επί της οδού Μετσόβου 5 (κοντά στα παλιά Σφαγεία) και να μας συμπαρασταθεί, χωρίς κομματικές ταυτότητες, σημαίες ή συνθήματα.

Η Ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου