Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα: Να κλείσει καλά η χρονιά


Λίγες ημέρες νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία εορτασμού του φετινού Πάσχα γιόρτασαν την Ανάσταση οι παίκτες, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μετά την ιστορική νίκη επί του Ολυμπιακού την Κυριακή με 2-0. 
Με τους τρεις βαθμούς μπήκε τέλος και στο μαρτύριο της σταγόνας, που είχε αρχίσει να λούζει τους φιλάθλους της ομάδας, εξαιτίας των βαθμολογικών ανακατατάξεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες αγωνιστικές και οι οποίες ανέβασαν κατά πολύ το βαθμολογικό όριο για την παραμονή των...
ομάδων στη Σούπερ Λίγκα. Για τον ΠΑΣ όμως, η αγωνία πήρε τέλος και οι παίκτες σκέφτονται, χαλαρά πάντως, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη εκτός έδρας, που έχει σημασία μόνο για το γόητρο των δύο ομάδων, αλλά και μία βαθμολογική σημασία για τον ΠΑΣ, που θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Οι παίκτες είχαν ρεπό την Τρίτη και χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις για το παιχνίδι της Κυριακής (19.00) στο οποίο είναι βέβαιο, ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές από τον Γ. Πετράκη. Σίγουροι απόντες θα είναι οι Λεάντρο και Ακόστα που υποφέρουν από τραυματισμούς, ενώ μάλλον δεν πρόκειται καν να είναι στην αποστολή, παίκτες που βρίσκονται στο όριο των καρτών, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος τιμωρίας τους, που μεταφέρεται για την επόμενη χρονιά.
Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι Λίλα, Κοροβέσης και Τζημόπουλος που εξέτισαν τις ποινές τους. Εκτός απροόπτου το παιχνίδι της Κυριακής, είναι και μία καλή ευκαιρία για τον Γ. Πετράκη, να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ώστε να τους δοθεί και η ευκαιρία να δείξουν, ότι μπορούν να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας.
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό, εκτιμάται, ότι οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως και λίγο περισσότερο και στη συνέχεια θα δοθεί άδεια στους παίκτες για να ξεκουραστούν.
Για τον ΠΑΣ προέχει το θέμα προπονητή, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση Πετράκη. Αφού κλείσει το θέμα προπονητή, τότε θα αρχίσει και η συγκρότηση του ρόστερ για την επόμενη χρονιά.
Εκδήλωση χορηγού του ΠΑΣ
Στο μεταξύ, παίκτες της ομάδας, και συγκεκριμένα οι Κολοβέτσιος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κοροβέσης και Βίλα είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με φίλους της ομάδας το απόγευμα της Τρίτης σε εκδήλωση που έγινε στο κατάστημα της Cyta, χορηγού της ομάδας, στο κέντρο της πόλης.
Παρών εκ μέρους της ΠΑΕ, ο Γιώργος Ιωάννου, μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος τέλεσης αγώνων, που μίλησε για την πρόωρη… Ανάσταση της ομάδας και κάλεσε και άλλες επιχειρήσεις να σταθούν στο πλευρό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Εκ μέρους της εταιρείας, παρών ήταν ο αναπλ. γενικός διευθυντής της Cyta, Σπύρος Χριστοφίδης, που τόνισε, ότι ο αθλητισμός είναι κορυφαίος άξονας προσφοράς για την εταιρεία και ο ΠΑΣ ως ιστορικός σύλλογος με μεγάλη δυναμική και πολλούς φιλάθλους προσφέρει μία καλή διέξοδο, επομένως, υπάρχει τεράστια σημασία στη στήριξή του.
Δοκιμές παικτών
Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοίνωσε, ότι μετά το Πάσχα, θα γίνουν δοκιμές παικτών, γεννηθέντων τα έτη 1998 έως 2000.
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την διεξαγωγή δοκιμών ποδοσφαιριστών στις 23-24 και 25-4-2014. Οι δοκιμές αφορούν ποδοσφαιριστές, που έχουν γεννηθεί τα έτη 1998-1999-2000, για τα Τμήματα Υποδομής που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Super League την ερχόμενη σεζόν.
Όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά, είναι απαραίτητο να δηλώσουν εκ των προτέρων τη συμμετοχή τους, επικοινωνώντας με τα γραφεία της ΠΑΕ, στα τηλέφωνα 2651-0- 70-340 (κα Τέτσιου, 10:00 -14:00), ή αποστέλλοντας fax στο 2651-0-75570, email info@pasgiannina.gr, έως και τις 22-4-2014
Οι ποδοσφαιριστές που θα περάσουν από τα δοκιμαστικά είναι απαραίτητο να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ή δελτίο υγείας, προκειμένου να τους δοθεί άδεια συμμετοχής, καθώς επίσης να έχουν δικό τους ρουχισμό και παπούτσια», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
epirusonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου