Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Περιζήτητος ο Κοροβέσης


Με τα νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΣ να βγαίνουν με το... σταγονόμετρο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ρεπορτάζ των άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκα και κυρίως εκείνων που φέρεται να ενδιαφέρονται για παίκτες του ΠΑΣ.
Στο... κάδρο βρίσκονται οι Κοροβέσης, Βελλίδης και Κρητικός, χωρίς φυσικά να αποκλείεται ενδιαφέρον και για κάποιον άλλον παίκτη του ΠΑΣ. 
Με εξαίρεση, ωστόσο, την περίπτωση Κοροβέση που απασχολεί τις συζητήσεις μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και...
ΑΕΚ για κανέναν άλλο παίκτη του ΠΑΣ δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον.
Ακόμη και για την περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού βέβαια δεν έχει προκύψει κάποια συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ, αφού φημολογείται ότι η πρόταση της ΑΕΚ δεν ικανοποιεί οικονομικά τον Γ. Χριστοβασίλη. 



Η προχθεσινή εξέλιξη όμως στον ΠΑΟΚ με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη, δημιουργεί νέα δεδομένα και για την περίπτωση Κοροβέση. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΣ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ με τον Άγγελο να έχει εκφραστεί πολλές φορές στο παρελθόν κολακευτικά για την αξία του. Επίσης, όμως, πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, που ξεκαθαρίζει ότι μπορεί να συζητήσει τα πάντα στη βάση πραγματικών και ρεαλιστικών προτάσεων, που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις της. 
Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν τη μία πλευρά του νομίσματος, καθώς η δεύτερη σχετίζεται με την ενίσχυση της ομάδας, παράμετρος για την οποία μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό.
epirusepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου