Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 40χρονης Ειρήνης

eirhnhpantouΣε θρίλερ εξελίσσεται η περίεργη εξαφάνιση της μητέρας Ρούλας Νικολάου Πάντου 40 χρόνων, από τα Γιάννενα...
Αγνοείται από τον Ιούλιο του 2011 και κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εντοπίσει ένα ίχνος ζωής της. Οι έρευνες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, στράφηκαν ξανά στο οικείο της περιβάλλον.
Εθελοντής του «Τούνελ» στην περιοχή των Ιωαννίνων, εντόπισε μάρτυρα που είδε την Ρούλα στις δύο τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 προς Πέμπτη 14 Ιουλίου.
Η μάρτυρας εκείνο το βράδυ περνούσε πεζή στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, μπροστά από την πολυκατοικία που έμενε η αγνοούμενη με το σύζυγο και την κόρη της. Η Ρούλα βρισκόταν στην είσοδο και καυγάδιζε πολύ έντονα με έναν άντρα. Κάποια στιγμή εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και την έσπρωξε δυνατά πάνω στον τοίχο. Η μάρτυρας απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο επειδή φοβήθηκε. Όλο αυτό τον καιρό δίσταζε να αποκαλύψει στις Αρχές τα όσα είδε.
Τη μαρτυρία αυτή ακολούθησαν κι άλλες από γείτονες που τόλμησαν κι έσπασαν τη...
σιωπή τους τρία χρόνια μετά. Τα στοιχεία που προέκυψαν τίθενται στην στη διάθεση των Αρχών, για να φωτιστεί επιτέλους η σκοτεινή αυτή ιστορία.
Τι είπαν στο «Τούνελ» σύζυγος και κόρη...

Η Ρούλα εργαζόταν σαν καθαρίστρια στο γυμναστήριο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Τέσσερις μήνες πριν εξαφανιστεί, βρισκόταν σε διάσταση με το σύζυγο της και οι σχέσεις τους ήταν κακές. Στις 13 Ιουλίου 2011 καυγάδισε με τη 19χρονη κόρη της που έφυγε από το σπίτι για να μείνει σε μια φίλη. Σύμφωνα με τα όσα είπε αργότερα, όταν επέστρεψε δε βρήκε τη μητέρα της και από τότε κανείς δεν την ξαναείδε. Ο εν διαστάσει σύζυγος της, επικοινώνησε με την αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση από την πρώτη μέρα του χαμού της.
Πριν εξαφανιστεί η Ρούλα Πάντου, είχε ενημερώσει τον υπεύθυνο στην εργασία της ότι θα περνούσε από το γραφείο του για να εισπράξει το μισθό της, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Ο σύζυγος της Ρούλας Αλέκος Πάντος, εκφράζει την πεποίθηση ότι η γυναίκα του ζει και δεν έχει δολοφονηθεί, όπως πιστεύουν οι συγγενείς της. Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί πως η κόρη τους η Έλενα μπορεί να γνωρίζει τι συνέβη τελικά, αλλά ποτέ δεν αποκάλυψε κάτι. Τον προβληματίζει το γεγονός ότι η κόρη τους, πέταξε για ανεξήγητο λόγο τα καλύμματα από τους καναπέδες του σπιτιού τους.
Η Έλενα είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής για την αγνοούμενη μητέρα της. Είχε αναφερθεί στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι γονείς της και στις διαφορές τους, κάτι που τους έκανε να καυγαδίζουν συχνά.
epirusepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου