Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Θετική η παρέμβαση της Περιφέρειας Ηπείρου υπέρ των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ενημέρωσε τα μέλη της, για την επιτυχή παρέμβαση της Περιφέρειας στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών υπέρ των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων της Ηπείρου, στην εκδίκαση της αίτησης αναστολής που είχαν καταθέσει  κατά της  απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την επιβολή προστίμου για τη δημιουργία "¨καρτέλ" στην αγορά των πτηνοτροφικών προϊόντων.
Η παρέμβαση της Περιφέρειας,  μέσω  της πληρεξούσιας δικηγόρου του,  ήταν καθοριστική- είπε- καθώς το Δικαστήριο, πείστηκε από τους πρόσθετους λόγους που παρέθεσε στο υπόμνημά της η Περιφέρεια και  η απόφαση αναστολής, αφορά τόσο το σύνολο του επιβληθέντος  προστίμου, αλλά επικουρικώς και για μικρότερο ποσοστό.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Ηπείρου, δια της πληρεξούσιας δικηγόρου κ. Γ. Τατάγια, παρενέβη χθες στην εκδίκαση των αιτήσεων αναστολής του "Πτηνοτροφικού Συλλόγου Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ", της "ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ" και σήμερα υπέρ του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού  Άρτας.
epirusepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου